-
Idee Kaffee classic 2x250g mielona
100% Arabica Charakterystyka: podwójnie czyszczona, pozbawiona substancji drażniących dla żołądka, delikatny, pełny smak Naciśnij na logo firmy aby dowiedzieć się więcej o producencie.
Zostaw nam swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Chwilowo nie mamy, daj nam znać że potrzebujesz 0 szt. |
Waga | 0.5 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 4006581921020 |
Chcesz dowiedzieć się kiedy będzie kawa? Albo o coś dopytać zanim zdecydujesz się ją kupić? |
Kawa Idee Kaffee Classic to kompozycja wybornych ziaren kawowych gatunku 100% Arabica jednej z wiodących marek kawy produkowanych przez renomowaną, niemiecką palarnię kawy J.J.Darboven. Specjalnie dobrany stopień palenia pozwalające uzyskać pełny, delikatny smak perfekcyjnej domowej kawy.Idee Caffe Classic wyprodukowana została dzięki opatentowanemu procesowi, w którym – za pomocą pary wodnej, wysokiego ciśnienia i wody – wypłukano z kawy większość substancji zakwaszających i drażniących, dzięki czemu smakiem tej wysokojakościowej kawy mogą się cieszyć również osoby mające bardziej delikatny żołądek. Kawa ta jest pakowana próżniowo, dzięki czemu zachowuje świeżość i aromat, doskonale nadaje się do parzenia metodą tradycyjną, w ekspresie przelewowym oraz za pomocą french pressa.
Kawa Idee Kaffee Classic to kompozycja wybornych ziaren kawowych gatunku 100% Arabica jednej z wiodących marek kawy produkowanych przez renomowaną, niemiecką palarnię kawy J.J.Darboven. Specjalnie dobrany stopień palenia pozwalające uzyskać pełny, delikatny smak perfekcyjnej domowej kawy.Idee Caffe Classic wyprodukowana została dzięki opatentowanemu procesowi, w którym – za pomocą pary wodnej, wysokiego ciśnienia i wody – wypłukano z kawy większość substancji zakwaszających i drażniących, dzięki czemu smakiem tej wysokojakościowej kawy mogą się cieszyć również osoby mające bardziej delikatny żołądek. Kawa ta jest pakowana próżniowo, dzięki czemu zachowuje świeżość i aromat, doskonale nadaje się do parzenia metodą tradycyjną, w ekspresie przelewowym oraz za pomocą french pressa.