-
Herbatka owocowa Rabarbar i Aloes w posypce kwiatowej 40g
Herbatka owocowa Rabarbar i Aloes w posypce kwiatowej.
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność | Mała 4 szt. |
Waga | 0.04 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5904665235232 |
Nie masz czasu na klikanie - zamów kawę telefonicznie: 604243970
Chcesz dowiedzieć się kiedy będzie kawa? Albo o coś dopytać zanim zdecydujesz się ją kupić? |
Herbatka owocowa Rabarbar i Aloes w posypce kwiatowej - co zawiera i jak smakuje?
Rabarbar i Aloes w posypce kwiatowej to mieszanka owoców i kwiatów. Składa się z: rabarbaru, aloesu, kwiatów hibiskusa, kwiatów czarnego bzu i kwiatów słonecznika. Słodki i wyrazisty smak owocowej mieszanki, przełamany nutą hibiskusa tworzy idealną harmonię smaków.
Opakowanie
Herbatka jest elegancko zapakowana w foliowy, przezroczysty rożek zawiązany kolorową wstążką, co czyni ją idealnym upominkiem dla bliskiej osoby :)
Jak najlepiej parzyć herbaty?
Do zaparzenia herbaty użyj frenchpressu, sitka do zaparzania lub specjalnej filiżanki z koszyczkiem. Dzięki temu kawałki liści nie będą pływały po całej filiżance. Wsyp 1 łyżeczkę liści na 1 filiżankę napoju. Zalej liście herbaty 200-250 ml wody o temp. 100°C. Odczekaj od 3 do 6 min aż się zaparzy. Teraz możesz cieszyć się je aromatycznym smakiem i zapachem.
Herbatka owocowa Rabarbar i Aloes w posypce kwiatowej - co zawiera i jak smakuje?
Rabarbar i Aloes w posypce kwiatowej to mieszanka owoców i kwiatów. Składa się z: rabarbaru, aloesu, kwiatów hibiskusa, kwiatów czarnego bzu i kwiatów słonecznika. Słodki i wyrazisty smak owocowej mieszanki, przełamany nutą hibiskusa tworzy idealną harmonię smaków.
Opakowanie
Herbatka jest elegancko zapakowana w foliowy, przezroczysty rożek zawiązany kolorową wstążką, co czyni ją idealnym upominkiem dla bliskiej osoby :)
Jak najlepiej parzyć herbaty?
Do zaparzenia herbaty użyj frenchpressu, sitka do zaparzania lub specjalnej filiżanki z koszyczkiem. Dzięki temu kawałki liści nie będą pływały po całej filiżance. Wsyp 1 łyżeczkę liści na 1 filiżankę napoju. Zalej liście herbaty 200-250 ml wody o temp. 100°C. Odczekaj od 3 do 6 min aż się zaparzy. Teraz możesz cieszyć się je aromatycznym smakiem i zapachem.